Εφημερεύουσες φαρμακείες
Μηδείς ανώνυμος υβριστής
εισίτω (επώνυμοι όμως γίνονται δεκτοί)


Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Μαντριά και στάνες

Με αφορμή την επικείμενη φορολόγηση των μαντριών -μήπως και της μνήμης των;- και τις αναφορές για ιδεολογικές περιχαρακώσεις αυτού του ποιμενικού τύπου. 


«...Σκύβω σ’ αυτές τις πλάκες που μόλις φαίνονται και φιλώ πάνω τους, το χρόνο, που δεν έζησα αλλά τον άκουσα να υπάρχει και να περνά στους άλλους, στους δικούς μου, κομμάτια ίδια είμαστε άρα και από μένα. 

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Η νέα "Π" σε ...διαδικασία διανομής

Η νέα Παρέμβαση με ένα πίνακα στο εξώφυλλο του Κ. Ντιο, Μ. Προύστ δια τους μη αναγνωρίζοντες το πορτρέτο, εκ του λόγου ότι στις 13 Νοεμβρίου φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την κυκλοφορία του α' τόμου του "Αναζητώντας το χαμένο χρόνο" "Από τη μεριά του Σουάν". Για την επέτειο αυτή η "Π" κάτι θα διαπράξει εντός του αυτού μηνός.
Η όλη σύνθεση του εξωφύλλου είναι του Σωτηρίου Σιουτζιούκη. 
Η "Π" ήδη βρίσκεται σε διαδικασία διανομής εντός πόλεως από το "συνεργείον" διανομής στους φίλους της (δεν υπάρχει λόγος να τους ονομάζει συνδρομητές αφού αυτή πλέον κατέστη εκ των πραγμάτων προαιρετική και αφορά τους καλής θελήσεως φίλους της), και εκτός δε της πόλεως δια των πανάκριβων πλέον ΕΛΤΑ.

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

«Γιούντιν μια γυναίκα της Θεσσαλονίκης» στην Κοζάνη


            Το «Γιούντιν μια γυναίκα της Θεσσαλονίκης» είναι ένα βιβλίο με κυρίαρχες τις γυναίκες. Το έκανε καλά ο Ταχτσής  στο Τρίτο του στεφάνι. Το  διέπραξε θαρρώ εξίσου καλά
﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽και μεταπολεμικ Γ.ΡωμανΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
γιατί όχι, και αποψινός μας φίλος συγγραφέας Γ. Ρωμανός.
        

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

"Σφαγή στα λάχανα"

Εχθές ανεχώρησε για το οριστικό και μέγα Επέκεινα, θέλω να πω πέθανε, ένας ωραίος άνθρωπος της πόλεως ο οποίος διατηρούσε επί χρόνια χώρο εστιάσεως που άφησε εποχή στην πόλη, το